Vi støtter FN’s Verdensmål

Hos GOTABLE er det indgroet i vores DNA, at vi vil hjælpe mennesker med at nå deres mål. Udover at hjælpe restauranter og gæster med at mødes, er det ligeledes vigtigt for os, at vi alle arbejder sammen for at nå verdens mål for bæredygtig udvikling. GOTABLE er en ansvarlig app og vi vil gerne gøre vores.

GOTABLE samarbejder med ADRA Danmark, der deler vores værdier og målet om en mere bæredygtig udvikling i verden.

GOTABLE og ADRA støtter udvikling

Sammen er vi med til at udvikle lokalsamfund og skabe en langvarig positiv effekt. Vi støtter altså specielt projekter hvor vi kan være med til at skabe en bæredygtig fremtid for mennesker og natur.                                                                                       

Her er nogle gode eksempler på ideelle projekter GOTABLE og ADRA støtter:             – Undervise bønder i marken til at få et større udbytte af deres afgrøder                     – Oprette spare-lånegrupper så de fattigste på landet kan investere og brødføde   deres familier og opbygge lokalsamfund                                                                            – Bygge huse til udsatte familier i Burundi                                                                          – Uddele høns til familier Yemen så de kan skabe sig en indtjening midt i   borgerkrigen 

Hos GOTABLE er det vigtigt, at vi støtter med så meget vi kan. Derfor har vi valgt at støtte med et fast beløb, hver gang et bord bliver booket. På den måde kan vi sikre, at jo flere der bestiller bord igennem GOTABLE, jo flere penge kan vi også støtte med.

Vi mener nemlig det er vigtigt, at du ved, at når du benytter GOTABLE, så er du direkte med til at støtte verdensmålene.