GOTABLE FOR RESTAURANTER

GOTABLE er en digital platform, hvor restauranter og gæster mødes om salg af borde last-minute. Vi giver restauranter bedre kontrol over deres dagligdag ved at gøre det muligt at sælge deres ledige borde på dagen. Her får du et indblik i, hvilken værdi du som restauratør får ud af at samarbejde med GOTABLE”

Hvorfor gotable til din restaurant?

Flere gæster i restauranten​

Lige meget om der er tale om en stille hverdag eller en travl weekends-aften, kan GOTABLE hjælpe dig med at øge indtjeningen. På stille dage kan de ekstra gæster ændre en underskudsdag til overskud og samtidig skabe liv i restauranten, så I ser mere indbydende ud for forbipasserende. På travle dage kan I nu synliggøre jeres sidste ledige borde og lokke flere gæster ind uden for de mest travle perioder på dagen.

Hjælp mod no-shows

Sene afbud og gæster der ikke møder er et stort problem for mange restauranter. Med GOTABLE, har du mulighed for hurtigt at sætte bordet til salg igen, og potentielt have gæster ved bordet 15-30 minutter senere.

GOTABLE gæster vil også være mindre tilbøjelige til ikke at møde op, idet vi minder dem om deres reservation i god tid. Sker det alligevel at en GOTABLE gæst ikke møder op, koster det dig selvfølgelig ikke noget.

Du har fuld kontrol

Med GOTABLE har du bedre kontrol over din dag. Du bestemmer selv hvornår du benytter GOTABLE, hvor mange borde du vil sælge, og med hvilke rabat. Du kan dermed sagtens kombinere GOTABLE med bookinger fra dine andre kanaler.

Vi giver dig også en overblik over faktorer, såsom vejr og lokale begivenheder, der kan have indflydelse på hvor mange gæster du kan forvente på dagen. På den måde har du mulighed for at tilpasse din bemanding i både køkken og restaurant til dagens antal af gæster.

Værdi for dit markedsføringsbudget

Kender du det, at du ikke ved hvad du får ud af dit markedsføringsbudget? At du kan se at du bruger tusindvis at kroner på reklamer og events, men ikke ved hvor meget det egentlig batter?
Med GOTABLE er markedsføring en sikker gevinst. Vi har en ”Pay per Booking” betalingsmodel, der først koster dig noget, når der kommer flere gæster i din restaurant. Det er altså med andre ord en sikker overskudsforretning at samarbejde med GOTABLE.

Den rigtige restaurant oplevelse

GOTABLE er ikke endnu en ”deal-dille”. Vi elsker god mad, og vores mål er at hjælpe restauranter til at være mere succesfulde. Vi tror på langvarigt, åbent og ærligt samarbejde med restauranter, og med loyale, kvalitetsbevidste gæster.
Til gengæld forlanger vi blot, at dine GOTABLE’s gæster får samme oplevelse som dine andre gæster. Nedsat kvalitet, dårligere service og discount-menuer er blot med til at skabe en dårlig oplevelse for alle parter. Lad i stedet GOTABLE hjælpe dig med at lave lige præcis den restaurant oplevelse DU brænder for at give.

Interesseret i et samarbejde?

kontakt os direkte med kontakt formular eller ring på: +45 61 69 69 61 For at høre mere.