Restauranter

Sieu

Sieu

Sieu er asiatisk fusionskøkken i særklasse. Her får du en lækker madoplevelse til en god pris.

Hos Sieu er der bred mulighed for forskellige smagsoplevelser, for dem der vil det bedste fra det asiatiske køkken kombineret med vestlige traditioner..

Læs mere her

Venchi

Venchi

Venchi serverer bæredygtig og 100% vegansk mad i hjertet af Odense. På menukortet finder du et lækkert udvalg af klassisk cafémad i vegansk variant. Du kan blandt andet.få nachos, burgere, kager og kaffe. Venchi har et klart koncept i hyggelige omgivelser, og er bestemt et besøg værd.

Læs mere her

Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven

I rådhuset i centrum af Odense finder man Bryggeriet Flakhaven, her forener man den ædle brygkunst med det dansk/franske køkken. Menuen skifter løbende efter sæsonen og tager udgangspunkt i årstidens råvarer. I det åbne køkken kan man følge med i madlavningen, køkkenet er dansk/fransk og er sammensat med udgangspunkt i øllet. Det betyder at der til hver ret er en anbefalet øl eller at der indgår øl i retten Køkkenchefen Jesper Danielsen har med sin store erfaring fra både det danske og det internationale køkken, samt en uddannelse som øl sommerlier, fingeren på pulsen for hvordan man får sammensat den helt rette menu.

Læs mere her

Restaurant Istanblue

Restaurant Istanblue

Restaurant Istanblue er Odense’s nye, og eneste tyrkiske restaurant. Her bliver du mødt af ægte sydlandsk hjertevarme.

Alt fra råvarer, opskrifter, drikkevarer og personale er tyrkiske, så du er garanteret en autentisk madoplevelse. Bestil a-la-carte eller gå på opdagelse i den store buffet med hele 9 varme og 13 kolde retter.

Cron

Restaurant Cro'n

Velkommen til Restaurant Cro´n i Odense. Restaurant blev åbnet den 12. november 2002. Cro'n ligger i Dronningensgade, som i dag er et af Odenses mest eftertragtede kvarterer.

Restaurant Cro'n serverer traditionelle danske retter, som vor mor lavede dem. Retterne skal være ”kærligt” lavet fra bunden og med størst mulig brug at danske råvarer. Restaurant Cro’n ønsker at videregive en god stemning og hyggelig atmosfære i den forholdsvise lille restaurant til vore gæster i håb om, at I vil føle sig velkomne og hjemme. 

Læs mere her

mmoks

mmoks

mmoks har vi brudt den klassiske formel med forret-hovedret-dessert ned. I stedet præsenterer vi dig for et udvalg af retter, der alle har samme størrelse, og som du selv sammensætter til en menu, der passer til dit humør og din appetit. Vores ideal er, at du altid oplever et besøg på mmoks som dynamisk og spændende. Derfor forandrer og udvikler vi løbende vores menukort.

Som grundprincip spiller sæsonens råvarer hovedrollen i vores retter, der er kendetegnet ved et simpelt og rent udtryk. Derudover er der ingen regler, og vi leger gerne med utraditionelle udskæringer og udfordrende sammensætninger.

https://www.mmoks.dk/

Fynboen

Restaurant Fynboen

Restaurant Fynboen arbejder vi altid på at få den størst mulige velsmag ud af de råvarer vi arbejder med. Derfor kan vi godt lide at sammensætte råvarerne på spændende måder og vi er ikke blege for at teste ting af, men det vigtigste for os er at det er lækkert.

Dansk mad og fynskeråvare er grundelementet i vores køkken. Vi dykker ned i traditionelle danske retter og forandre dem, men hele vejen igennem bibeholde de genkendelige elementer og selvfølgelig den gode smag. Vi benytter os af lokale fynske råvare i så vid udstrækning som muligt. Fyn kaldes “Danmarks have” med god grund.

Læs mere her

Gringas

Gringas

I Overgade i Odenses gamle bydel finder du Gringas.

På Gringas kan du få mexicansk streetfood af højeste kvalitet. I det autentiske miljø er der fokus på det sunde og lækre, og restauranten har fået tildelt Fødevarestyrelsens økologiske spisemærke i sølv.

Hos Gringas er service altid i højeste prioritet, og du kan bestille næsten alle retter gluten og laktosefrie, veganske eller vegetariske. 

Læs mere her

Druen & Bønnen

Druen & Bønnen

På den unikke beliggenhed på Flakhaven fejrede Druen & Bønnen i 2016 10 års jubilæum.
Stedet har udviklet sig fra at være et velbesøgt frokostspisested til også at være en eftertragtet aftenrestaurant.
Vi har til hensigt at kombinere vores fortolkning af danske traditioner med fransk inspirerede livretter.
Hver dag har vi en vegansk ret på menuen og desuden har vi ofte et særligt tilbud aftentilbud.

Velkommen hos os – hele dagens spisested i hjertet af Odense.

Læs mere her

Marie Louise

Restaurant Marie Louise

Restaurant Marie Louise i Lottrups Gård i hjertet af Odense, skaber for de fleste madinteresserede en relation til den franske kok Michel Michaud. Han åbnede i tiden 1997 restauranten ved samme navn og fik for alvor fransk gastronomi sat på landkortet.

Vi ønsker ikke at gøre den franske kunst efter, for det kan vi ikke.

Til gengæld kan vi tilbyde en restaurant som byder dig velkommen med åbne arme og serverer god mad tilberedt fra bunden. Vi kokkererer af de råvarer som findes i nærmiljøet og bruger gerne lokale producenter. Vi skifter menuen jævnligt, og har afstemt en vinmenu som passer til de enkelte retter.

Læs mere her

Bar Tapas

Bar Tapas

Bar Tapas ligger i hjertet af mad byen Odense

Her kan du komme og nyde nu’et, imens vi på utraditionel vis servere små tapas retter. Kokkene og tjenerne står klar i det åbne køkken og sørger for at aftenen og menuen er din.

Menuen består af kolde salte retter, lune salte retter og alt det søde – her vil de dygtige kokke løbende servere deres kunst.

Vi har både “All you can eat” & et menukort du kan bestille fra hvis sulten ikke er stor.
Kvalitet & god service er noget, vi ikke går på kompromis med.
“Et godt håndværk er et mesterværk.”

Læs mere her