Hvad er GOTABLE?

GOTABLE hjælper mennesker med at opnå succes. Vi hjælper dig som restauratør med at udleve din drøm om at drive en attraktiv og succesfuld restaurant, og vi hjælper dig som gæst til gastronomiske oplevelser der overrasker, imponerer og behager.

GOTABLE skaber win-win for restauranter og gæster

GOTABLE er en digital platform, hvor restauranter og gæster mødes om salg af borde last-minute. Vi giver restauranter bedre kontrol over deres dagligdag ved at gøre det muligt at sælge deres ledige borde på dagen til en reduceret pris. Samtidig er GOTABLE gæsters brugervenlige online portal, hvor man nemt får overblikket over ledige borde på byens bedste spisesteder.
Vi gør bordbooking nemmere for gæster og tilbyder rabat på netop den restaurantoplevelse man har lyst til på dagen. Når restauranter sælger flere borde, og gæster får flere gode oplevelser, så vinder alle

Vi støtter FN’s Verdensmål

Hos GOTABLE er det indgroet i vores DNA, at vi vil hjælpe mennesker med at nå deres mål. Udover at hjælpe restauranter og gæster med at mødes, er det ligeledes vigtigt for os, at vi alle arbejder sammen for at nå verdens mål for bæredygtig udvikling. GOTABLE er en ansvarlig app og vi vil gerne gøre vores.

GOTABLE samarbejder med ADRA Danmark, der deler vores værdier og målet om en mere bæredygtig udvikling i verden.

GOTABLE tager socialt ansvar

Hver dag er der mennesker rundt i verden, der arbejder benhårdt for at hjælpe andre. Organisationer knokler for at opbygge selvforsynende landsbyer, frivillige underviser fattige børn i at skrive og regne, og der bliver etableret bæredygtige produktioner af fødevarer. Dem vil GOTABLE også hjælpe til succes.
Derfor støtter vi nøje udvalgte initiativer, der dagligt arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Hver gang du benytter GOTABLE, donerer vi. Det betyder, at booker du et bord gennem GOTABLE, sikrer vi at andre også får brød på bordet.