Book bord med ekstra bonus

Fra nu af og et år frem har du mulighed for at optjene EKSTRA goder ved at bruge GOTABLE til at booke bord på GOTABLE’s restauranter i form af en biograftur.

GOTABLE’s app blev lanceret i slutningen af maj 2018. Siden da har vi arbejdet bag kulisserne på at få gang i biksen, og kunne tilbyde GOTABLE’s brugere last minute booking af borde på Odenses bedste restauranter. Det er en løbende process, og så længe vores brugere efterspørger flere restauranter vil vi arbejde for det. Vi har i skrivende stund 12 partner-restauranter som du kan finde her -  og vi synes selvfølgelig at der skal være god mulighed for vores brugere for at booke bord på dem alle sammen. Derfor har vi valgt at give en belønning til vores flittigste brugere!

Gode tilbud og ekstra bonus

Vi lancerer nu en loyalitetskampagne. Når du har booket bord på GOTABLE 7 gange får du 150 kr til en biograftur hos Nordisk Film. Det skal være nemt at booke bord med GOTABLE, og vi vil så gerne have så mange som muligt til at nyde godt af det. Så fra i dag af og et år frem har du altså mulighed for at optjene ekstra goder på dine restaurantbesøg – oven i den rabat restauranterne allerede tilbyder!

Hvem kan deltage og hvordan deltager jeg?

Alle vores brugere skal have mulighed for at nyde godt af kampagnen. Derfor tæller de bordbookinger du allerede har foretaget også mod de gevinstgivende 7 borde.

Når du har booket bord 7 gange skal du blot tage et screenshot af din booking-side, som du finder ved at trykke på menuen ☰ og gå ind under fanen bookinger. Her skal du så tage et screenshot og sende til hello@gotable.dk med emnet Lucky number 7 eller i en besked til vores Facebook-side som du finder her.

Vi håber i er glade for muligheden for at få endnu mere ud af det, når I booker bord last minute på GOTABLE’s app.