GOTABLE for gæster

GOTABLE er en digital platform, hvor restauranter og gæster mødes om salg af borde last-minute. Vi er gæsternes brugervenlige app, hvor du nemt får overblikket over ledige borde på byens bedste spisesteder. Her får du et indblik i, hvilken værdi GOTABLE giver dig som gæst.

 
Nemhed

Det skal være NEMT at bestille bord. Bordbestilling er tit en langsommelig affære, hvor man både skal finde restaurantens hjemmeside, telefonnummer samt vente på at en travl tjener kan besvare dit opkald. Men det behøver dog ikke være sådan. I GOTABLEs app er det muligt at bestille bord på din yndlingsrestaurant, mens du er på farten. Det eneste du har brug for er din smartphone, hvor du kan swipe dig til et bord på kort tid.

 
Overblik

Det kan dog være besværligt at holde styr på de forskellige restauranter i dit nærområde. Er der åbnet nye spændende restauranter? Er der eksisterende restauranter, som du aldrig har overvejet eller lagt mærke til?

Vores platform giver dig et OVERBLIK over, hvilke restauranter der er i dit nærområde, hvor der er ledige borde, og hvilke rabatsatser de forskellige restauranter kan tilbyde i forskellige tidsperioder.

 
Last-minute booking

Menneskers adfærd har ændret sig. For eksempel vil vi i dag selv bestemme, hvad vi vil se i TV og hvornår vi vil se det. Det er på samme måde i restaurationsbranchen. Gæster beslutter ofte først, hvor de vil spise få timer inden de går ud af døren.

Derfor har vi lavet en dynamisk platform, som viser hvilke spisemuligheder der er tilgængelige, når du er klar til at gå ud og spise. Med GOTABLEs app er det ikke længere nødvendigt at bestille bord flere dage i forvejen. Vi tilbyder nemlig last-minute booking, så du kan beslutte dig hvor du vil spise, når du rent faktisk ved, hvad du har lyst til.