6 asiatiske restauranter i Odense du SKAL besøge

Antallet af restauranter i Odense er på de seneste år vokset til et imponerende højt antal. Denne udvikling har også betydet en stigning i antallet af thairestauranter i byen. Er du til autentiske, kulturelle og fantastiske madoplevelser fra Thailand, så læs denne artikel, hvor vi giver dig et overblik over byens nuværende thairestauranter, Restaurant Sieu, Restaurant Phi Mo, INSU og Joy Street Food, og kommende thairestauranter, Wokshop og The Thaiger DK.

Restaurant Sieu

Restaurant Sieu er for dig som ønsker sig en lækker madoplevelse med en bred smagsvariation. Restaurant Sieu er placeret midt på Østre Stationsvej i Odense. I disse lokaler holder et asiatisk fusionskøkken i særklasse til. Hos Restaurant Sieu kan du nyde en lækker middag til rimelige og gode priser. Sieu tilbyder en bred vifte af smagsoplevelser, og du kan gå all-in i det asiatiske køkken eller kombinere det med mere vestlige smage og traditioner. Valget er dit!

Restaurant Sieu er en af GOTABLEs partnerrestauranter, derfor har du muligheden for at bestille bord last-minute fra tirsdag-lørdag på GOTABLEs app, og samtidig opnå en rabat på den samlede regning.

Du kan læse mere om Restaurant Sieu her

Du kan downloade appen og bestille dit bord på Sieu her

Phi Mo

Phi Mo Thai Cuisine er placeret på Vestergade i Odense gågade, her leverer kokkene kulinariske oplevelser i særklasse. Restauranten har fokus på friske råvarer, og med friske grøntsager og kød serverer kokken gode autentiske thairetter til gæsterne. Hos Phi Mo får du en smagsoplevelse udover det sædvanlige, hvor der er balance mellem surt, sødt, stærkt, krydret og bittert.

 Phi Mo sender dine smagsløg på himmelflugt i det thailandske køkken!

The Thaiger DK

Thaiger er en af Odenses nye thairestauranter. Den er sågar ikke åbnet endnu. Restauranten åbner ved en stor fest i januar 2019. Thaiger er placeret i en sidegade til Kongensgade i ny renoverede lokaler. Thaiger ønsker at levere fantastiske, moderne autentiske retter fra det thailandske køkken, samtidig ønsker de at give dig en yderst god service, som ikke er set andre steder i Danmark.

Thaiger lægger stor energi i at vise deres store kærlighed og passion for Thailand og det thailandske køkken i deres retter. Derfor har de ansat kokken Joy, som er personen bag Joy Street Food i Storms Pakhus. Hun sammensætter retter ud fra stolte thailandske traditioner, hvilket hun tager med hos Thaiger. Selvom Thaiger leverer fantastiske madoplevelser og en udsøgt service, så skal det stadig være til priser hvor alle kan være med.

Du kan følge med i udviklingen hos Thaiger på deres facebookside og deres hjemmeside.

Wokshop

Tapas bliver til thailandsk. I lokalerne på Jernbanegade hvor SnikSnak huserede åbner den københavnske restaurantkæde Wokshop deres første restaurant i Odense. Efter en gennemgående renovation i de første måneder af 2019, så er restauranten fra omkring 1. april klar til at tilbyde deres gæster en thailandsk madoplevelse med fokus på høj kvalitet.

Wokshop sætter en ære i høj kvalitet, hvor sunde, friske og autentiske retter er deres passion. Men samtidig skal det være hyggeligt og afslappet og til priser, hvor alle kan være med.

Joy Street Food

Skal thaimaden være autentisk og foregå i hyggelige rammer. Så er Joy Street Food i Storms Pakhus noget for dig. I det tidligere pakhus i Odense serverer Joy traditionelt thailandsk mad fra sin bod. Her er retterne sammensat efter thailandske traditioner, men med et twist af lokale fynske råvarer. Denne kombination giver nogle helt fantastiske retter til en yderst rimelig pris.

I pakhuset kan du sætte dig med din mad ved en af de mange langborde og opleve den helt fantastiske stemning som skabes i dette miljø.

INSU

Er du til thaimad eller går du hellere efter en lækker omgang sushi, så kan thairestauranten INSU på Hjallesevej i Odense klare begge ønsker. Hos INSU er kvaliteten på råvarerne og tilberedningen i højsædet.

Her er der thaimad både for nybegynderen og for dig som allerede er ekspert i det thailandske køkken. Variationen af retterne er stor, og det er muligt både at sætte sig til bords i restauranten eller bestille take-away.

Asia House

Som en +1 på listen, har vi Asia House der genopstår i Odense efter lukningen i 2012. Rigtig mange Odenseanere var kede af at se Asia House lukke, så der er ingen tvivl om, at denne nyhed har bragt glæde hos en masse mennesker.

Konceptet vil fortsætte stort set som det var før, men nu vil der være mere fokus på take-away samt Catering – så hvis du mangler mad til din fest, og det skal være asiatisk, behøver du vidst ikke kigge andre steder hen.

Det er den 28. februar det sker, og restauranten vil være beliggende på Vindegade 71.

Er appetitten og lysten til noget andet, så finder du i Odense en stor variation af restauranter og madoplevelser. Kig forbi Odense Spiseguide, hvor du kan blive klogere på, hvad Odense har at tilbyde af restauranter og madoplevelser.
Du finder Odense Spiseguide her

Glem heller ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Masser af madglade hilsner
GOTABLE-teamet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *