Partnerfokus – Restaurant Istanblue

GOTABLE Restaurantfokus – Restaurant Istanblue

En af nyhederne, når du søger efter restauranter i GOTABLEs app, er den tyrkiske Restaurant Istablue. På adressen Vesterbro 11 i den ene ende af gågaden centralt i Odense finder man denne tyrkiske perle Restaurant Istanblue.

Restauranten åbnede for første gang dørene op i sommeren 2018 og er dermed en ny spiller på det store odenseanske restaurationsmarked. Siden november 2018 har Restaurant Istanblue været partnerrestaurant hos GOTABLE. Herunder vil vi fortælle lidt mere om vores nye partnerrestaurant Istanblue.

 

Hvem er Restaurant Istanblue?

I mange år indeholdte adressen Vesterbro 11 den tyrkiske restaurant Bergama, men efter den lukkede, så åbnede Restaurant Istanblue dørene op for deres restaurant. Ikke nok med at være Odenses nye tyrkiske restaurant, så er Restaurant Istanblue også den eneste tyrkiske restaurant på det store restaurationsmarked i Odense.

Restauranten bliver styret af Restaurantchefen Fatma Aydemir, som sammen med sit personale sørger for at tage imod gæsterne med ægte sydlandsk hjertevarme.

 

Autentisitet og kvalitet

Restaurant Istanblue stræber efter at give deres gæster den samme autentiske oplevelse af den tyrkiske kultur, som når de er på ferie i Tyrkiet. Dette betyder, at foruden et tyrkisk personale, så er retterne sammensat af tyrkiske råvarer. Til retterne er det muligt at få serveret tyrkiske drikkevarer som vin, champagne og øl. Restauranten går all-in på den tyrkiske kultur, og derfor spilles der også behageligt tyrkisk musik i restauranten.

 

Hos Restaurant Istanblue er det muligt at bestille en stor variation af retter fra a-la-carte, men gæster kan også vælge at gå på udflugt i deres store buffet som indeholder hele 9 varme retter og 13 kolde retter.

 

Sænker mængden af Madspild

Madspild er et stort tema hos Istanblue, så hvis du ikke kan nå at spise i restauranten, så kan man hver aften efter 20:30 tage take-away fra buffeten og samtidig spare 50% af normalprisen.

 

Restaurant Istanblue er en restaurant, hvor kvaliteten og oplevelsen kommer i første række, og vi er glade for at have dem som GOTABLE restaurant.

Restaurant Istanblue har åbent mandag til lørdag fra kl. 16, og på disse dage kan du finde ledige borde i restauranten på GOTABLEs app.

Husk, at du kan bestille bord last-minute på GOTABLE appen.

Appen kan hentes her: https://gotable.dk/download-app/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *