Partnerfokus – Bryggeriet Flakhaven

GOTABLE Restaurantfokus – Bryggeriet Flakhaven

Når du åbner GOTABLE appen, og søger på restauranter i Odense, vil en af de typiske resultater ligge på følgende adresse:
Flakhaven 2, 5000 Odense C.
Lige midt i byen. Det bliver ikke mere centralt. Faktisk er det så centralt, at bygningen også huser selve Rådhuset.

Der ligger en af GOTABLEs partner restauranter med det passende navn Bryggeriet Flakhaven. Navnet dækker over en restaurant med et klart koncept og en spændende historie, som vi vil fortælle jer lidt nærmere om her.

Hvem er Bryggeriet Flakhaven

I 2016 blev Køkkenchef Jesper Danielsen lokket hjem fra Dubai for at starte Bryggeriet op på ny. Ejerne havde besluttet sig for, at der skulle ske noget i de fantastiske lokaler, og sådan kom Bryggeriet Flakhaven til at etablere sig i den form det har i dag.

Bryggeriet Flakhaven har et klart koncept – et koncept, som giver interssante benspænd og muligheder, som de er stolte af. Normalt tager en restaurant udgangspunkt i maden, og har drikkevarer som noget sekundært. Sådan er det ikke på Bryggeriet Flakhaven.

Det handler om sammensætningen af mad og øl herinde, og det har det gjort fra starten af.”

Her vender man konceptet om, og tager udgangspunkt i øllene – både i menu-sammensætningen, hvor man her kan få en øl-menu i stedet for de mere traditionelle vinmenuer, som vi ellers kender det fra mere klassiske gourmet-restauranter, men særligt også i maden, hvor øl ofte er en af hovedingredienserne i måltiderne – særligt det sidste er en disciplin, hvor Bryggeriet Flakhaven for alvor skiller sig ud.

Vi har ligesom lært at kontrollere øllen i maden.

Kvalitet og service

Man kan trygt sige, at Bryggeriet Flakhaven går op i kvalitet – både i de øl de brygger og den mad de serverer. Det står dog ikke alene i oplevelsen, da kundeservice er en stor prioritet for dem. Her ved man, at man ér sit personale, og at det personale skal være dygtige. Derfor har man også sørget for at uddanne flere ølsomelierer på stedet. Det gør man fordi, at man ved, at selvom man har en af Danmarks bedste bryggere ansat (jo, det har man faktisk papir på!), så er det lige så vigtigt at resten af personalet kan formidle smagsoplevelserne til deres gæster.

Det stopper ikke der heller.

Vi har jo Fyns bedste tjenerelev herinde, så det er vi jo stolte af – at vores elever går så meget op i det de laver!”

Hvad angår selve øllene er de som allerede beskrevet brygget af en af landets bedste bryggere, og er brygget på stedet. Det første man ser, når man træder ind, er de to store kobberkedler, der, selvom de er kønne, ikke bare er til pynt. Man har et væld af fad- og flaskeøl på menuen, der passer til enhver anledning.

Fremtiden for Flakhaven

 

Selvom man efterhånden er godt etableret, hjulpet på vej af både god kvalitet på smag og service og en helt fantastisk lokation, forsøger man altid at forny sig, og se nye muligheder.

Det nyeste tiltag på stedet er vinbaren BeeWino, der har indtaget kælderetagen, og ligesom bryggeriets brasserie, tager udgangspunkt i drikkevarerne, når de sammensætter deres menu.

Bryggeriet Flakhaven er altså en fremadsynet restaurant, med service og kvalitet som første prioriteter, og vi er stolte af, at have dem som GOTABLE restaurant.

 

Husk, at du kan bestille bord last-minute på GOTABLE appen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *