Hvordan tiltrækker man nye gæster til sin restaurant?

Hvordan tiltrækker man nye gæster til sin restaurant?

 

De fleste restauranter kender det, at have tomme borde. Men hvordan kommer man dette problem til livs? Det kan være svært at lokke nye gæster til, og endnu sværere at få de samme gæster til at komme igen.

Dr.dk belyser problematikken, hvor der udtales, at det er svært for restauranter at skabe stamkunder, da gæsterne ofte spiser nye steder hver gang[1]. Det er ligeledes svært, at skulle finde nye metoder til, at tillokke gæster. Dette kan f.eks. kræve en gennemført markedsføring på de sociale medier. Denne form for markedsføring kan være tidskrævende, da man skal kende sin målgruppe og konstant udarbejde nyt materiale til sine sociale medier. Da restaurationsbranchen er en travl branche, er det måske ikke sikkert, at man som restaurant har flere timer om ugen til at markedsføre sig på sociale medier.

Hvordan får man så fat i nye gæster? Hos GOTABLE gør vi det nemt for både gæster og restauranter, at mødes på en digital platform.
Ved hjælp af konceptet fra GOTABLE, er det muligt for restauranter, at få nye gæster og derved en bredere målgruppe. Ved at hjælp af mulige rabatter og synlighed på GOTABLE’s app, kan restauranter herigennem tiltrække andre gæster, end de normalt gør.

Hos GOTABLE tror vi på, at kunne ændre gæsternes adfærd. Vi gør det muligt for gæsterne, at foretage sig en nem og hurtig bordbestilling og samtidig få øjnene op for restauranter, som de måske ikke har besøgt før.  Derved får de gennem vores app, mulighed for at være spontane, og måske også spise ude på dage, hvor de normalt ikke spiser ude.

Samtidig vil restauranter, som er en del af konceptet, være synlige på app’en. Dette kan lette lidt i de timer, som ellers er nødvendige at bruge på markedsføring på f.eks. de sociale medier.

Er du interesseret at have nemmere ved at tiltrække nye gæster, lette timerne på SoMe markedsføring og få mange flere fordele? Så læs mere om GOTABLE og hvad vi kan gøre for dig og din restaurant her (link)

[1] https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/rekordmange-konkurser-blandt-hovedstadens-restauranter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *