GOTABLE samarbejder med ADRA Danmark i kampen for FN’s Verdensmål

GOTABLE samarbejder med ADRA Danmark i kampen for FN’s Verdensmål

ADRA Danmark arbejder for en verden hvor mennesker har lige ret, mulighed og håb for fremtiden og kan nå deres fulde potentiale gennem vækst og udvikling og hvor vi tager socialt ansvar for hinanden, fordi vi er hinandens næste. ADRA og GOTABLE samarbejder, fordi vi deler disse værdier som socialt ansvar, hjælp til selvhjælp og sikre og trygge rammer for især børn og unge.

Hvad laver ADRA?
I ADRA tager vi det lange, seje træk sammen med fattige og udsatte mennesker for at skabe de forandringer, der kan få dem ud af fattigdommen. Vi arbejder med uddannelse, sundhed og fødevaresikkerhed. Konkret kunne det være at:

Undervise bønder i marken til at få et større udbytte af deres afgrøder

Oprette spare-lånegrupper så de fattigste på landet kan investere og brødføde deres familier og opbygge lokalsamfund

Bygge huse til udsatte familier i Burundi

Uddele høns til familier Yemen så de kan skabe sig en indtjening midt i borgerkrigen

Vi arbejder både med det langsigtede udviklingsarbejde og nødhjælp og har udvalgt ti af på FNs verdensmål, som vi fokuserer på. Vores arbejde udspringer af et kristent menneskesyn om næstekærlighed og respekt for det enkelte menneske og har eksisteret i Danmark siden 1987.

Hvor arbejder ADRA?
ADRA Danmark arbejder i Østafrika og Mellemøsten. Vi er en del af et globalt netværk af 130 ADRA-kontorer, så vi bidrager også til situationer, hvor der opstår akut brug for hjælp, f.eks. ved jordskælv.

Hvad får du ud af det?
Det er så smart indrettet at, udover en forhåbentlig god middag, støtter du samtidig en god sag, da GOTABLE giver en procentdel af hver booking til ADRA. Vi sender donationerne videre til der hvor de gør mest gavn.
Se mere på adra.dk og da-dk.facebook.com/adradk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *